EURODE – KUNSTPREIS 2012 / deadline.

Inschrijven tot 21 Oktober 2012

 

Het FORUM FÜR KUNST UND KULTUR HERZOGENRATH schrijft en prijs voor beeldende kunst -ongeacht leeftijd -uit. De prijsuitreiking vindt plaats op 18. november 2012 in de EURODE BAHNHOF HERZOGENRATH.

 

De prijs, sponcered door de gemeenten Herzogenrath en Kerkrade en de Sparkasse Aachen, bedraagt 3000, 1000 en 800 euro voor de eerste, tweede en derde plaats.Bovendien mogen de prijswinnaars net als drie tot vijf verder genomineerden een tentoonstelling inrichten in de Eurode-Bahnhof. De selectie wordt bepaald door een internationale jury onder leiding van prof. Dr. Fritz G Rohde (Voorzitter van het Forum für Kunst und Kultur). De selectie is op 22 oktober 2012.

Het doel van deze internationale wedstrijd is innovatieve en experimentele kunstenaars in hun werk en ontwikkeling te ondersteunen. Alleen kunstenaars wonende in Nederland, België of Nordrhein-Westfalen mogen zich inschrijven. Qua technieken zijn de volgende toegestaan: tekenen, schilderen, grafiek, sculptuur, fotografie en installatie.

Inschrijvingen kunt u tot 20 oktober 2012 richten aan:

FORUM FÜR KUNST UND KULTUR HERZOGENRATH e.V.

            EURODE BAHNHOF

            Bahnhofstraße 15

            D – 52134 Herzogenrath

Inschrijfformulieren zijn op www.forum-herzogenrath.eu te downloaden. Verdere informatie is te verkrijgen via fritz.rohde@gmx.de

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s