Dutch Caribbean Party met live muziek ‘open air’ bij ons in Weert op het Bassin met Koniginnedag.

‘Koninginne’ middag vanaf 14.00 uur  tot 22.00 uur kunt U zich weer aan de sensuele danspassen wagen die het Salsadansen met zich mee brengen.  Bij deze dansstijl is de mannelijk rol doorslaggevend bij het ten tonele brengen van de verschillende dansfiguren. Hard werken voor de mannen dus, maar dan heb je ook wat. Een uitdaging in gratie en passie.

Voor degenen die nog niet zo bedreven zijn, – of zelfs nog geen enkel danspasje gewaagd hebben – niet gewanhoopt. Salsa Club Weert zet enthousiaste workshopbegeleiders in om zelfs de meest verlegen persoon uit de verf te laten komen.

Speciaal voor deze 1e  editie op Koniginnedag bij ons op het Bassin komt de bekende Bachata band Obsesion live deze wat langzamere dansmuziek ten gehore brengen. Voor beginners dus een uitgekiende kans om in de buitenlucht eens een dansje te wagen. Ik wil niet zeggen dat we een puur Caribische setting hebben maar het haventje aan het Bassin geeft toch een bijzonder sfeertje van flaneren aan het water.

Voor het wat heftiger tempowerk zullen twee dj’s zich niet onbetuigd laten. DJ Juanito en DJ Meg-D. Er zal een afwisseling plaatsvinden bij de workshops tussen buiten en binnen. De dansvloer van café zaal De Beatrix is er helemaal klaar voor.

Natuurlijk zijn er zwoele cocktails te verkrijgen en zelfs aan geteisterde spieren hebben we gedacht. Monique van der Ven van DreamAngel Massages zal ons team fascilitair ondersteunen voor hen die oververmoeid in de benen geraken.

So let’s go, let’s Salsa bij ons in Weert.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, muziek en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s