Prins en Jeugdprins van V.V. DE VÊRKUSKÖP te Weert.

Zaterdagavond 14 januari is op een zeer druk bezochte en gezellige uitroeping in het buurtcentrum Moesel de prins van V.V. de Vêrkusköp 2012 uitgeroepen. Dit jaar is Leon I (Truijen) de prins die de Vêrkusköp zal voorgaan. Prins Leon I (44 jaar) is getrouwd met Marianne Orbon en wonen op de Mussenberg in de wijk Graswinkel. De prins heeft 2 zoons: Raoul van 14 en Dani van 13 jaar.

Prins Leon I verdient zijn dagelijkse boterham richting de sluis waar GEA CFS Weert b.v. ligt, daar is hij facility manager.

Prins Leon I  heeft twee adjudanten: zijn broer Hans Truijen, die is getrouwd met Ineke. De andere adjudant is Mark de Ree en die woont samen met Sandra Wijen. Prins Leon I is actief op veel gebieden. Zo speelde hij in het verleden geregeld voetbal en gaf hij training bij MMC,  nu heeft hij die grote bal ingeruild voor een tennisbal en speelt hij bij TC Weert. Omdat de prins geregeld een balletje slaat, !!!!!van spelletjes houdt !!! en ook vaak achter zijn elektrische gitaar staat heeft hij de orde ingesteld van “de  Speûlendje gitaar“. Samen met Vastelaovundjvereniging de Vêrkusköp zal prins Leon I en zijn beide adjudanten en dames voorop gaan onder zijn devies:

”Met de gitaar umme nek wûrdj dieëse vastelaovundj te gek”

Prins Leon en zijn gezelschap nodigen jullie allemaal uit om op een of meer van de activiteiten van de Vêrkusköp aanwezig te zijn om er zo samen een geweldig seizoen van te maken.

JEUGDPREENS STAN 1 VAN DE VÊRKUSKÖP (Stan van Goor)

 Woont samen met moeder Ria, vader Huib en zijn zussen Evi en Iris op de Maaseikerweg.

Doordeweeks zit hij op basisschool OBS de Graswinkel. Verder is zijn grootste hobby voetballen bij MMC D1 waar hij natuurlijk alles wint. Daarom heeft hij gekozen voor:

DE ORDE VAN ’T GOUWE SCHEUNKE

Naast de geweldige jongens in de ‘Jeugdraod van Elluf’ heeft Stan ook nog 2 adjudanten:

CARLO KUEPERS  &  KEVIN TROTT

De echte vastelaovundj-vierders onder jullie zullen Stan misschien nog wel kennen. Hij was in 2009 namelijk ook al jeugdboer van VV de Vêrkusköp met zijn bruidje Tessa . Daarom luidt zijn devies:

IN 2009 NOG AS BOOR

MER NÓW AS PREENS DE VASTELAOVUNDJ DOOR!

 

Advertentie

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s