Kunst – O – Foon op zondag 13 februari vanuit de muziekzaal van Rick.

Tussen 11.00 en 12.00 uur weer genieten van Kunst- en cultuur uit onze regio met veel muziek op het podium. Deze keer vrijwel volledig in het teken van de volkscultuur in Limburg, de enige echte ‘Vastelaovundj’.

Aan tafel kunstenaar Jack Vreeke, uitvoerend carnavalskunstenaar ‘IN DEN OUDEN VOGELSTRUYS’ aan het Vrijthof te Maastricht. Meer informatie over de kunstenaar zie http://www.kunsthalweert.nl.

Prins Dennis Gubbels van de  Vêrkusköp en boonte aovundj artiest John Koppen,  met verhalen over de kunst van het ‘vasteloavundj’ vieren in Weert-zuid. Kijk voor het carnavalsprogramma op www.verkuskop.nl.

 

En een heuse primeur, Jos Mennen komt vertellen over de presentatie van de cd van het ’t Wiepkesbâl 2010 van de Wiepkes in samenwerking met de Rogsteakers. De cd wordt deze zondagmiddag om 14.00 uur in de studio van Rockinc aan de Beemdenstraat  gepresenteerd.

En…………………, hij heeft nog een bijzonder nieuwtje!

Kijk voor het volledige carnavalsprogramma van de Rogsteakers op http://www.vvderogstaekers.nl/ en voor het Wiepkesbal en de cd op http://vvdewiepkes.nl/.

Muzikale intermezzo’s:

  • Rens Teunissen op saxofoon, met een Motown/Gospel stuk ‘2 for U’ en Je-Ha-Do het Ospel Doospel.
  • Bregje Keijers op saxofoon, met het samba nummer ‘too many notes’.
  • Fleur Gijsen op saxofoon met ‘Raggae’.

Wieërter mix als hoofdact met een mix van carnavalsliedjes overgaand in Samba muziek. Meer informatie over hen op http://www.wieertermix.nl/.

Samenstelling en presentatie, Igor Ronckers en Anki Raemaekers.

Techniek, Ferry Wahls en Jaap Bijleveld.

Weert FM, 107.5 FM in de ether.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze uitzending te bezoeken, de muziekzaal van Rick is groot genoeg en heeft een prachtige akoestiek.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s