‘Calendar Girls’ gaan uit de kleren in het Munttheater.

Op woensdag 15 februari is de voorstelling Calendar Girls te zien in het Munttheater. Deze dames besluiten alles te laten vallen voor een goed doel inclusief hun kleding.

Na het succes van de film verschijnt Calendar Girls nu ook in het theater! Calendar Girls is een hilarische komedie waarin zeven vriendinnen van middelbare leeftijd hun kleren uittrekken om te poseren voor een bijna niks verhullende naaktkalender. Aanleiding voor deze ongebruikelijke ‘goede doelen actie’ is het overlijden van de echtgenoot van één van de vriendinnen. Reden genoeg om alle schroom te overwinnen, wat natuurlijk niet zonder slag of stoot gaat. De cast bestaat uit zeven dames met een indrukwekkende staat van dienst: Henriëtte Tol die onder meer bekend is van de televisieserie Keyzer en de Boer Advocaten en de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Anne-Mieke Ruyten speelde in de serie Kinderen geen bezwaar en in The sound of music. Lieneke Le Roux heeft in de film Broos gespeeld die haar een Gouden Kalf opleverde. Hetty Heyting is onze eigen Tante Till uit de Familie Knots en eveneens de schrijver van de serie. Wivineke van Groningen heeft in de tv-serie De co-assistent gespeeld. Maeve van der Steen heeft jarenlang de Mona-toetjes aangeprezen in de bekende tv-commercials en Diana Dobbelman is bekend van de tv-serie Toen was geluk heel gewoon en Floris. Als je over de vijftig bent, zie je er wat lijf en leden betreft toch iets anders uit dan op je twintigste, maar dat houdt deze brutale dames absoluut niet tegen om hun goede daad te verrichten! De voorstelling Calendar Girls is op woensdag 15 februari te zien in het Munttheater. Kaarten kosten € 29,50 inclusief pauzedrankje. Voor meer informatie, de trailer of het bestellen van kaarten gaat u naar www.munttheater.nl of belt u met 0495-513575.

Advertentie

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s