Kunst – O – Foon met live vertolkingen molensonnetten door HaroldK en G.T. Thomas vanaf de Wilhelmus Hubertusmolen te Weert.

Op zondag 5 oktober a.s. doen we rechtstreeks verslag van het 6×600 molenevent tussen 11.00 en 12.00 uur. De Wilhelmus Hubertusmolen ligt aan de stadsbrug en is die dag omgetoverd tot een Kunst paleisje.10592778_522394737862509_7112461892779022429_n

Een uitgelezen kans dus om radio in actie mee te maken en ondertussen te genieten van Kunst in een cultuurhistorische en ambachtelijke omgeving.

Onze gasten zijn allemaal al langere tijd betrokken bij onze molens en daarmee ook met ons Weerterland.

  • Vincent van den Berg is als inspirator en voorzitter nauwelijks nog weg te denken uit de molenstichting Weerterland.
  • Piet Hermans heeft alle kunstenaars opgevangen en een oogje in het zeil gehouden bij de inrichting van de expositie.
  • Marianne Delmee maakt Kunst met een serene en vrouwelijke ondertoon en de figuur ‘Anna’ is dan ook sterk neergezet door haar.HaroldK

De molensonnetten van Paul Sterk hebben inmiddels een sterke vlucht genomen en zijn op talloze plaatsen te bewonderen en hebben inmiddels ook hun vorm overstegen.

HaroldK vertolkt ‘Anna in de wind’ en G.T. Thomas ‘Lied van de verdwenen molens’ en natuurlijk is er ook eigen werk te beluisteren.GT,Thomas

Zoals altijd zijn we te volgen via de vertrouwde kanalen te vinden op WeertFM en kijk eens op Facebook Kunst – O – Foon.

Presentatie Igor Ronckers en Anki Raemaekers, techniek Ferry Wahls.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst, Kunst - 0 - Foon, muziek, Schrijfsels en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s