Wegens succes, extra voorstelling Thomas de stoomlocomotief.

Op zondag 4 maart is de voorstelling Thomas de stoomlocomotief te zien in het Munttheater. Eindelijk heeft Thomas de stoomlocomotief zijn eigen theatertour door Nederland en stopt de trein in Weert. De eerste voorstelling is al uitverkocht, daarom is er een extra voorstelling om 16.15 uur.

Thomas is bekend van de succesvolle tv-serie en is dit jaar te zien in een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers, vanaf twee jaar, en hun (groot)ouders. In Thomas en het Circus is het hele station is in rep en roer, want het circus komt naar de stad. De directeur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagen niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest niet door te gaan. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Natuurlijk lukt dat. Dat weten wij, maar de kinderen nog niet! Wanneer alle bekende figuren uit de tv-serie voorbij komen wordt dit een feest van herkenning. Percy!! Gordon!! James!! Prachtig om te zien hoe ze alle bekende karakters herkennen en ze op weg helpen om het circus op tijd naar de stad te brengen. Peter Lusse schittert op sublieme wijze als De Dikke Controleur en ook Maud Mulder (bekend van Idols) is echt een aanwinst voor de show. Na afloop van de show krijgen de kinderen een gratis glaasje limonade.

Kleurwedstrijd Doe mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op vrijkaartjes voor de voorstelling van Thomas en zijn vriendjes! Ga naar de website van het Munttheater en download de kleurplaat. Haal vervolgens alle stiften, kleurpotloden of wasco’s uit de kast om zo een waar kunstwerk te maken. Lever jouw kleurplaat (voorzien van naam, adres, telefoonnummer én leeftijd) uiterlijk zaterdag 25 februari in bij het Munttheater en wie weet win jij twee vrijkaartjes voor de voorstelling van Thomas op zondag 4 maart om 16.15 uur in het Munttheater. De winnaars krijgen uiterlijk woensdag 29 februari bericht.

Voor meer informatie, de trailer of het bestellen van kaarten gaat u naar www.munttheater.nl of belt u met 0495-513575.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s