November vaak een wat gure maand maar het cultuurprogramma Kunst – O – Foon brengt de gezelligheid gewoon in Uw eigen vertrouwde huis.

Of zondag 10 november toch maar even de weersomstandigheden trotseren en in een behaaglijk Stadscafé Du Commerce aanschuiven en genieten van een bijzonder muzikale uitzending.

Zowel Kaat van Vlaanderen als Marcel Jansen brengen hun nieuw arrangement – van de inmiddels in de regio wel bekende molensonnetten – van Paul Sterk voor het voetlicht. En als je dan eenmaal twee rasmuzikanten in huis hebt, ben je wel gek als je ze niet een volwaardig podium biedt.image001

–          Kaat van Vlaanderen,  bijna alle liedjes van Kaat komen voort uit persoonlijke ervaringen, veelal ervaringen gerelateerd aan de liefde. Een onuitputtelijke bron, om uit te drinken. ‘En om in te verdrinken’.

–          Marcel Jansen tevens gitarist bij Meadow de band, doet onwillekeurig denken aan songwriters uit de 70er jaren.Meadow de band

De plaatsen aan tafel zijn hiermee flink uitgedund maar Paul zal toch even de gestage vooruitgang van zijn molenproject toelichten en Riya Geboers is weer fris en fruitig terug van een inspirerende vakantie. Misschien zorgt dit voor een verrassende boekenlijst die op de site van het bibliocenter Weert nog de gehele maand te bekijken zal zijn.

Stadscafé Du Commerce aan de Langstraat/Langpoort dus tussen 11.00 en 12.00 uur of via de bekende kanalen van www.WeertFM.nl

 

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst - 0 - Foon, muziek en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s