Kunst – O – Foon a.s zondag 11 augustus live vanuit onze studio WeertFM.

In de zomermaanden gaat het allemaal in zomers tempo. Velen zijn op vakantie en Weert is nog niet helemaal de laatste hoosbui te boven.

Kunst – O – Foon het Kunst- en cultuurprogramma van WeertFM verwelkomt U dan ook weer graag in onze eigen studio aan de Wilhelminasingel (boven Bibliocenter). A.s. zondag 11 augustus tussen 11.00 en 12.00 uur komen er weer gasten uit de regio en zullen we een compilatie van de muziek brengen uit het afgelopen seizoen.

–          Geschiedenis en een eigen verhaal zijn heel goed samen te brengen. Peter de Kievit en Esther van der Werf voorzien deze uitdaging van de juiste context.

–          De wereld van wierook met alle bijbehorende symboliek, droomvangers en gelukspoppetjes. Nell Baltussen en Marlies Smeets dromen regelmatig in De Wereldwinkel heerlijk een eindje weg.Gelukspoppetjes

–          Het Theepottenmuseum in Swartbroek is nog steeds een fantastisch uitje. Frits Lavell is gelukkig weer opgeknapt en zal veel over verzamelen weten te vertellen.toyshop (320x265)

–          Riya Geboers van het Bibliocenter heeft het vakantie gevoel nog helemaal in het bloed. Benieuwd wat dat voor onze ‘lijst te lezen’ zal betekenen.

Igor heeft live opnames van Linda Smeets, Meadow, Macronizm, F.A.R.T. en Erik Fikken uit onze uitzendingen geselecteerd

De uitzending is natuurlijk ook te beluisteren via de ether op 107.5 Weert en 97.0 Nederweert. Ontvangst kabel 87.5 FM voor Weert en 94.4 FM voor Nederweert en op onze site kunt U altijd terecht www.WeertFM.nl ook voor uitzending gemist.

In het volgend blog ga ik in op het fenomeen wierook, gelukspoppetjes en dromenvangers. Nell Balthussen en Marlies Smeets hebben de achtergronden hiervan voor mij op een rijtje gezet.

Advertenties

Over Anki Raemaekers at AR Tekst en Beeld.

Culturele opinie en de Kunsten. - AR Tekst en Beeld - teksten - fotografie - multi media. - Stichting Cultureel Café Weert. - Docu-story.nl - documentaire een goed instrument om een online strategie te bepalen. - Social Media Club SMC0495 - WeertFM - radioprogrammamaker Cum Laude ABKM autonome kunsten te Maastricht - experimentele video en fotografie. Persoonlijke interesse in de psychologie van onderlinge relaties.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst - 0 - Foon, muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s