Kunst-O-Foon live aanwezig op StreetART Event van de HangOut op Boshoven.

Kunst O Foon 14 april 2013Het live Kunst- en cultuurprogramma van WeertFM met een groot muziekblok komt deze keer vanuit de HangOut aan het Vrakkerveld te Boshoven-Weert. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt U ons bezoeken in dit jeugd- en jongerencentrum.

Het StreetART Event begint om 10.00 uur en tegen 15.00 uur zal het afgelopen zijn. Er is veel te beleven op het gebied van graffiti, breakdance, striptekenen, video, rap en hiphop. Voor de jeugd is het mogelijk om in een aantal workshops zelf aan de slag te gaan.

Wat is begonnen als een spontane actie van Sem Douven, Gart Smits en mij, staat nu een dik half jaar later solide op de planken.

Aan tafel dan ook allereerst Sem Douven van Jeugd- en jongerenwerk van Punt Welzijn om meer te vertellen over talentontwikkeling en mogelijkheden voor vrije tijd besteding bij de HangOut.Streetart Festival Hang Out 2 internet

 

Een paar leerlingen van basisschool de Uitkijktoren komen vertellen wat ze allemaal aan talent bij zichzelf ontdekt hebben.

En de jeugd van Floor Burnin´zal hun drive weer tonen. Als prijswinnaars aan de lopende band hoeven ze niet echt meer duidelijk te maken dat ze vol passie zitten.Crowd favorite Floor Burnin

De muziek is in handen van twee Weerter rappers Eauxby (Obie) en Gijs Gabriëls ofwel Critias. Over hen in een later blog meer.

Riya Geboers komt ons weer met een mooie boekenlijst verrassen en Igor is gelukkig ook weer van de partij.

De uitzending is via WeertFM 107.5 te beluisteren, of via de site van WeertFM. Hierop verschijnt na enkele dagen ook de link uitzending gemist.

U bent hartelijk welkom en ook de jongeren onder ons. Er is genoeg te doen en te beleven. In het volgend blog ga ik iets meer in op de personen welke meedoen aan dit eerste StreetARTfestival.

 

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst, Kunst - 0 - Foon, muziek en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s