Nieuwe cyclus tentoonstellingen in het Kunstcentrum Weert.

Vastelaovend Jack VreekeOp zondag 3 februari hervat de Stichting Kunstcentrum Weert de reeks exposities op elke eerste zondag van de maand met schilderijen en affiches van Jack Vreeke. Uiteraard laat hij in deze tijd van het jaar werk zien met de Limburgse Vastelaovend als onderwerp. Na het gigantische Struyspanorama in 2011 leek het even of hij hiermee was uitgeschilderd, maar hij kan nu toch weer een aantal recente schilderijen tonen. Zwierige kostuums en beschilderde gezichten in bonte kleuren vullen het doek en verbeelden de dynamiek en het plezier van de personages. Voor zijn aquarellen kunt u tot 15 februari terecht in Bibliocenter Weert en voor zijn aandeel in de Koldergallereej in Café De Kroes tot en met de veiling op Aswoensdag.COCO  Jack Vreeke

Het Kunstcentrum (bij De Lichtenberg) is open van 11 tot 17 uur en de kunstenaar is de hele dag aanwezig. De toegang is gratis.

 

www.kunstcentrumweert.nl

Jack Vreeke: 0495 533988

jvreeke@iae.nl

http://www.jackvreeke.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s