Programma Munttheater Weert lopende week.

Concert |Limburgs Symfonie Orkest Filmmuziek
Limburgs Symfonie Orkest brengt een avondvullend concert vol muziek uit grote blockbusters. Het orkest brengt u naar hogere sferen, verleidt tot de meest wildste fantasieën en brengt de ultieme beelden uit de film weer tot leven. De wereldberoemde sitarspeelster Roopa Panesar speelt de prachtige solo uit de ontroerende film Slumdog Millionaires. Verder hoort u  andere beroemde filmmuziekstukken uit onder andere: Harry Potter, Love Actually, Chronicles of Narnia, Shrek en James Bond. Een avond vol filmmuziek waar iedereen van kan genieten!

Donderdag 25 oktober | 20:15 uur | t/m 12 jaar gratis | t/m 26 jaar € 12,50 | volwassenen € 25,65

Komedie | Toneelgroep Weert: Waar zijn we aan begonnen
Twee vrijgezelle zussen ruilen hun huis in de Randstad voor een huisje in Midden-Limburg. Ze willen op een goedkope manier van een rustige vakantie genieten. Al snel ontdekken ze dat in dit huis een relatiebemiddelingsbureau is gevestigd. Dan is het met hun rust gedaan. De ene na de andere vreemde snoeshaan komt opdraven op zoek naar een partner. Als er door een misverstand ook nog kamers verhuurd worden, is het hek van de dam. Genoeg verwikkelingen voor een heerlijk avondje genieten!
Vrijdag 26 oktober | 20:15 uur | € 11,00

Show/Film | De Meezing Sound of Music

Met Aernoud Florijn en afterparty met Ed & Frans
De Meezing Sound of Music, is een absoluut unieke manier van film kijken. U bent zelf de ster en mag luidkeels meezingen met de klassiekers zoals ‘Do-Re-Mi’, ‘Edelweiss’ en ‘Climb every Mountain’. Voor iedere bezoeker ligt er een meezing pakket klaar: een tasje met allerlei attributen die u kunt gebruiken tijdens de film. Voorafgaand aan de film legt presentator Aernoud Florijn uit hoe het allemaal in zijn werk gaat, zodat u naar hartenlust mee kan doen. U mag bovendien verkleed naar deze happening komen! Haal dus de verkleedspullen van zolder en kom als non, kapitein, barones of uitgedost in een Dirndl of Lederhosen naar het theater. Creativiteit en fantasie worden beloond met een prachtige prijs. Na de voorstelling gaat de pret verder tijdens de afterparty in de foyer, die speciaal voor deze avond is omgebouwd tot een Bierstube. Tijdens de afterparty met Ed & Frans slingeren zij de ene schlagerkraker na de andere de foyer in en natuurlijk mag u ook hier uit volle borst meezingen.
Zaterdag 27 oktober | 19:00 uur | € 22,50

Medewerkers Grace Brothers zetten Munttheater op stelten

Na het succes van ‘Allo ‘Allo en Schone Schijn is op woensdag 31 oktober de toneelversie van de wereldberoemde Britse televisiekomedie Are you being served? in het Munttheater te zien.

Are you being served? was in 1974 voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. De serie speelde zich af op de afdeling dames- en herenkleding van het fictieve warenhuis Grace Brothers en stak op subtiele wijze de draak met de Britse klassenmaatschappij. Hoewel de serie in Groot-Brittanië in 1985 eindigde, was de populariteit zo enorm dat deze jaren later wereldwijd nog werd uitgezonden.

Intussen is de komedieserie al enige  tijd van de buis, maar met de theatervoorstelling Wordt u al geholpen? komen de vertrouwde , typische karakters weer tot leven: de wat stramme Captain Peacock (Filip Bolluyt), Mrs. Slocombe (Mylène D’Anjou) en natuurlijk de flamboyante Mr. Humphries (Rolf Koster). Net als de serie speelt het stuk zich af in het Britse warenhuis  Grace Brothers. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door.

Kom genieten van een heerlijk nostalgische avond! Het warenhuis Grace Brothers heet u van harte welkom. Misschien zit er nog wel een koopje in voor u!

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten gaat u naar www.munttheater.nl of bel 0495-513575.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s