Oktoberfeest 2012 komt eraan en ook het Munttheater doet gezellig mee!

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober staat Weert geheel in het teken van Oktoberfeest 2012. De kaarten zijn uitverkocht, maar niet getreurd! Het Munttheater heeft een aansluitend programma op zaterdag 27 oktober, hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar!

De Meezing Sound of Music
U bent de grote ster van deze voorstelling, want u mag luidkeels meezingen met de klassiekers zoals ‘Do-Re-Mi’, ‘Edelweiss’ en ‘Climb every Mountain’. Voor iedere bezoeker ligt er een Meezing Sound of Music pretpakket klaar: een tasje met allerlei attributen die u kunt gebruiken tijdens de film. Voorafgaand aan de film legt de presentator, Aernoud Florijn, uit hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, zodat u naar hartenlust mee kan doen. De Meezing Sound of Music is een absoluut unieke en hilarische manier van film kijken!

Om de avond nog leuker te maken, mag u verkleed naar deze happening komen! Dus trek de verkleedspullen maar uit de kast en kom als non, kapitein, barones of uitgedost in een Dirndl of Lederhosen naar het theater. Creativiteit en fantasie worden beloond met een prachtige prijs!

Afterparty met Ed & Frans
De foyer van het Munttheater wordt voor één avond omgetoverd tot Bierstube en na afloop van de voorstelling gaat het feest gewoon door! Het Weerter Vastelaovendj-duo Ed & Frans zorgen voor een gezellige afterparty, waarbij ze de ene schlagerkraker na de andere live de foyer in slingeren. Uiteraard mag het publiek hier ook weer uit volle borst meezingen!

Groepskorting
Als  u de voorstelling met een groep bezoekt, geniet u bovendien van een aantrekkelijke groepskorting. Wanneer u 10 kaarten koopt, hoeft u er slechts 9 te betalen.

Zorg ervoor dat u dit bijzondere Oktoberfeest in Weert niet mist! Wilt u gebruik maken van de groepskorting, bestel dan via de Theaterkassa 0495-513575. Voor meer informatie over de Meezing Sound of Music of andere voorstellingen ga naar www.munttheater.nl

Cabaret | Veldhuis & Kemper: Dan maar niet gelukkig
Vrijdag 19 oktober | 20:15 uur | € 22,05| laatste kaarten!

Show/Slagwerk | Percossa: Knock-out
De mannen van Percossa zijn er klaar voor en zorgen ervoor dat monden open vallen tijdens de nieuwe show Knock-out. Deze vier mannen drummen, stampen, vliegen en goochelen zich een weg door deze hilarische voorstelling. Maar pas op voor de schijnbewegingen. Wat je ziet, is niet wat het is. In Knock-out komen de vier gespierde mannen zo hard als staal en zo licht als een veertje uit de hoek. Percossa brengt het publiek in de eerste ronde al aan het wankelen en gaat in de tweede ronde voor de knock-out.
Zaterdag 20 oktober | 20:15 uur | € 22,05| CKV- of Schoolpas € 12,50

Theaterconcert | Guido Belcanto: Een man als ik ontmoet je niet elke dag
Met zijn curieuze mix van drama, erotiek en zelfspot lanceerde Guido Belcanto zich onmiddellijk als een geheel nieuw type zanger in de Vlaamse muziekwereld. Een uniek figuur, met niemand te vergelijken. Al 25 jaar lang vaart hij stroomopwaarts zijn eigen koers, wars van alle modes en trends. Belcanto heeft er nooit een geheim van gemaakt wat zijn uiteindelijke ambitie is: de grenzen van het levenslied verleggen en het genre behoeden voor de ondergang. Men heeft geprobeerd om Guido Belcanto te ‘categoriseren’ maar niemand is daar ooit in geslaagd. Geheel terecht mag hij daarom zeggen: Een man als ik ontmoet je niet elke dag.
Zondag 21 oktober | 20:15 uur | € 19,40

Weerter Podium Publieksprijzen uitgereikt.

Weert – Voor de vijfde maal zijn op donderdagavond 4 oktober de Weerter Podium Publieksprijzen uitgereikt in het Munttheater in Weert. In de categorie Professioneel was de jeugdvoorstelling De nieuwe ijstijd de grote winnaar en in de categorie Uit de Regio ging Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 met de trofee naar huis.

Weerter Podium Publieksprijs
Sinds het theaterseizoen 2007-2008 reikt het Munttheater de Weerter Podium publieksprijzen uit, prijzen waarbij het publiek bepaalt welke voorstelling wint.

Er zijn twee wisseltrofeeën: één voor de hoogst gewaardeerde professionele voorstelling en één voor de hoogst gewaardeerde productie Uit de Regio. Dit jaar hebben bezoekers wederom volop gestemd en zijn De nieuwe ijstijd en Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 als de grote winnaars uit de bus gekomen. De cast van De nieuwe ijstijd kon helaas niet bij de uitreiking aanwezig zijn, daarom wordt deze op vrijdag 30 november na afloop van de voorstelling SuuS van Suzan Seegers, overhandigd. Seegers speelde de rol van Tom Poes in de voorstelling naar de avonturen van Ollie B. Bommel.

Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880
Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 won de prijs voor haar Nieuwjaarsconcert in het Munttheater. Dit seizoen is de harmonie wederom in het Munttheater te zien, maar dan met het Sylvesterconcert ‘Fireworks’ op zondag 30 december.

Cheque Roto Smeets Weert

Als prijs ontvangen de winnaars ieder een bijzondere wisseltrofee en een oorkonde. Naast deze prijzen heeft Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 als winnaar in de categorie Uit de Regio tevens een cheque ter waarde van € 2.500 euro ontvangen.

Deze cheque is beschikbaar gesteld door Roto Smeets Weert en is in het leven geroepen om de productie en optredens van verenigingen en gezelschappen in Weert en omgeving aan te moedigen.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s