Ruth Jacott on stage in Weert.

Weert- Vrijdag 12 oktober staat Ruth Jacott op het podium van het Munttheater met een try-out van de voorstelling A Lady on Stage. De avond staat geheel in het teken van verwennerij voor vrouwen, met een Ladies Special voorafgaand en in de pauze van de voorstelling. Maar ook de mannen worden niet vergeten!

Ruth Jacott

Deze dame heeft de smaak te pakken na het succes van Simply the Best. Nu komt ze met een tweede one-woman-show A Lady on Stage. Haar meest persoonlijke show tot nu toe. Ruth neemt het publiek mee langs bijzondere momenten van haar carrière als soloartiest en wisselt dit af met haar eigen nummer maar ook muzikale juwelen van andere ladies.

Ladies Special

Een avond met meerwaarde voor de vrouwelijke bezoeker, dat is waar het Munttheater naar streeft. De bezoekers van Ladies Special zijn vanaf 19.00 uur welkom om rond te neuzen in de foyer bij verschillende stands van lokale en regionale ondernemers. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld kleur en make up advies krijgen en worden bij een andere stands de smaakpupillen en ruiksensoren geactiveerd. Ondanks de benaming ‘Ladies special’ is het Munttheater de mannelijke bezoeker niet vergeten. Tijdens deze avond worden ook de mannen verrast en in de watten gelegd.

 

Tijdens de pauze kunnen de bezoekers verder rondkijken en tegelijkertijd hun drankje nuttigen. Na afloop heeft het Munttheater nog een extraatje voor de bezoeker, zodat deze speciale avond niet snel vergeten wordt.

 

Voor meer informatie  en het bestellen van kaarten gaat u naar www.munttheater.nl of bel 0495-513575

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in muziek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s