Munttheater klaar voor nieuw theaterseizoen!

Munttheater- Koopzondag 23 september gaat het cultureel seizoen in Weert van start. Met als voorproefje het Cultureel Lint. Tijdens deze dag zullen er veel activiteiten plaats vinden in de binnenstad en in het Munttheater. Op 4 oktober wordt de Weerter Podium Publieksprijs weer uitgereikt voor beste professionele voorstelling en de beste voorstelling ‘Uit de Regio’ 2012.

Cultureel Lint

Het Munttheater heeft tijdens het Cultureel Lint een eigen programma op het podium, maar is ook op verschillende plaatsen in de stad aanwezig met een infostand. Zo vindt in de foyer vanaf 11.00 uur de live-uitzending van Kunst-O-Foon door Weert FM plaats. Vanaf 13.00 uur kan het publiek in de foyer meezingen met ‘Sound of Music’, een voorproefje op de Meezingbioscoop voorstelling op 27 oktober in het kader van de Oktoberfeste. En voor wie er niet bij was op 14 mei, draait er een registratie van de seizoenspresentatie.

In het Bibliocenter presenteert het Munttheater haar kindervoorstellingen en voorstellingen die gebaseerd zijn op bekende boeken. Bij de infostand op de Meikoel kun je meedoen aan de casting voor een figurantenrol in de musical ‘De Jantjes’. Op het podium van het Munttheater vinden er verschillende optredens plaats door: Dancing kids, Musicalkoor Equal voices, Ronald en Carine en het Wokmuziektheater geeft een voorproefje van Carmen. Joss Mennen sluit officieel de dag af met een aantal nummers van zijn nieuwe CD. Kijk op

www.cultureellint.nl voor het meest actuele programma.

Weert Podium Publieksprijs

Dit jaar vindt wederom de uitreiking plaats van de Weerter Podium Publieksprijs.

Één voor de hoogst gewaardeerde professionele voorstelling en één voor de hoogst gewaardeerde productie ‘Uit de regio’. Dit seizoen wordt de trofee 2011-2012 uitgereikt op donderdag 4 oktober door wethouder Coolen, na afloop van de eerste voorstelling van dit seizoen door cabaretier Jeroen Leenders. Voor de voorstelling ‘Uit de regio’ is er een geldprijs van € 2500 aan verboden,  ter beschikking gesteld door Roto Smeets. Maar tot die tijd blijft de vraag wie welke prijs heeft gewonnen,  onbeantwoord.

Munttheater zoekt collega’s

Het cultureel seizoen gaat van start en dat betekent dat er vol op werkzaamheden zijn in het theater. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste theaterliefhebbende vrijwilligers en collega’s die samen met de vaste medewerkers zorgen voor een vriendelijke ontvangst en elke gast een onvergetelijke avond theater bezorgen. Meer informatie over de taakomschrijvingen is te vinden via www.munttheater.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s