Programma Kunst – O – Foon extra tijdens Cultureel Lint ingevuld met gave optredens.

Zondag 23 september zijn we weer te gast in de Foyer van het Munttheater. Nu met een extra editie van Kunst – O – Foon. Als het Kunst- en cultuurprogramma van WeertFM geven wij een live inkijkje op het dan startende seizoen.

Wij mogen een voorproefje van een paar bijzondere optredens in de ether verspreiden. Onder meer van de opera Carmen door WOK Muziektheater Weert, gevoelige theater liedjes door Wendy en Jos van Dooren en Seth Theater uit Maastrich met gevoelige thematiek op de theater vloer.

Verder natuurlijk vele afgevaardigden uit de culturele sector met een vooruitblik, o.m. het Munttheater zelf, Rick, de Bibliotheek met onze vertrouwde Riya Geboers, de Bosuil en anderen.

Maar liefst 3 schrijvers komen langs, allereerst onze enige echte stadsdichter Henk Simons en Paul Sterk met zijn Molenproject. Wendy heeft een sonnet van hem over de Nijverheid uit Stramproy prachtig vertolkt samen met haar vader op gitaar. Ze zullen het in deze uitzending ook laten horen.

Daarnaast komt Piet Poell en samen met Paul Sterk en mij en tilt hij een tipje van het theatergordijn op. Een klein inkijkje in ons Cultureel Café Weert en ik weet zeker dat U ons weet te vinden op 4 november  a.s. in deze zelfde foyer van het Munttheater.

Maar eerst een zeer uitgebreide inkijk in de cultuur welke in Weert voorhanden zal zijn in het komende seizoen.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst, Kunst - 0 - Foon, muziek, Schrijfsels en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s