‘Alle blauwe vogels verzamelen’ de openingsavond met cultureel tintje van SMC0495 staat voor de deur.

Wat een gekke oproep zult U denken en toch willen wij U graag uitnodigen om eens te kijken wie er nu achter die vrolijke twitteraars zitten.

De fervente internetgebruiker zal het niet ontgaan zijn, maar wij willen iedereen bereiken in Weert en omstreken met het netnummer 0495.

Wat is social media, wie gebruikt social media en heb je iets aan social media. Deze discussie wordt overal gevoerd en wij willen deze graag omzetten in dialoog. Gewoon, van mens tot mens, vragen stellen, kennis vergaren, nieuwtjes uitwisselen en open gesprekken voeren.

De eerste kennismaking is meteen met een volwaardig programma opgezet, zodat U  een goede indruk krijgt van onze club. Grenzen willen we slechten en niet alleen de digitale grenzen maar ook de grenzen binnen het normale sociaal maatschappelijk verkeer.

De openingsavond op dinsdag 18 september in Hotel Golden Tulip te Weert begint dan ook met een hartelijke ontvangst om 19.30 uur. Twee presentatoren loodsen U op aangename wijze door het social media landschap en Jan Willem Alphenaar zal als kenner allereerst de nieuwste trends voorbij laten komen.

Natuurlijk hebben we ook een specialist op het gebied van alle beestjes in het twitter landschap, hij zal dan ook een aantal eigenaardigheden voorbij laten komen en daarbij niet schuwen om man en paard te benoemen.

Onze eigen stadsdichter Henk Simons laat zijn literair oog over het geheel schijnen en de situatie Weert komt ruimschoots sociaal in beeld.

Om 21.40 uur hebben we genoeg landschappen verkend en mag U gewoon een leuk praatje maken met wie dan ook.

Meer informatie vindt U op www.smc0495.nlen aanmelden kunt U op facebook onder http://on.fb.me/TjxFS0 of Linkedin onder  http://linkd.in/QYw4wY. Pak je liever de telefoon, kan ook, bel 0495 – 535922. Niemand persoonlijk aan de andere kant, spreek gewoon het bandje in en het komt helemaal goed. Mocht je later toch niet kunnen komen, laat ’t gewoon even op dezelfde wijze weten. Handig voor ons met het inrichten van ‘de place to be’.

Programma openingsavond in tijdpad.

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Opening
20.05 uur: Het Social media landschap (trends) lezing door onze goeroe Jan Willem Alphenaar
20.50 uur: Social media in/en om Weert, een literaire kwinkslag van  Henk Simons onze eigen Weerter stadsdichter.
21.00 uur: Interview: Waarom SMC? Jan Willem Alphenaar
21.20 uur: Amateur ornitholoog Andre Driessen over ‘hoe vreemde vogels verkeren in het digitale landschap’.

21.40 uur: Sluiting en netwerken voor diegenen die ‘social’ willen naplakken.

Onze burgemeester Jos Heijmans zal als trouw twitteraar ook tussen 19.15 en 19.45 een bezoek brengen aan onze eerste avond.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s