Maak kennis met Rick.

Rick organiseert diverse kennismakingsmogelijkheden voor geïnteresseerden in een cursus beeldend en/of audiovisueel. Volwassenen kunnen zich oriënteren tijdens de preview lessen die in de week van 3 t/m 8 september plaatsvinden in Nederweert en Weert. Kinderen t/m 13 jaar kunnen terecht tijdens de gratis kindermiddag ‘Met Rick in zee!’ op woensdag 5 september en jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar heten we van harte welkom tijdens ‘Met Rick in the cloud!’ een week later. Ga voor meer informatie en aanmelden voor deze kennismakingsmogelijkheden naar www.ricknet.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 533954.  

Kennismakingsweek voor volwassenen
Volwassenen die geïnteresseerd zijn in een beeldende cursus (bijv. tekenen, schilderen, beeldhouwen, etc.) of audiovisuele cursus (fotografie, photoshop, website bouwen, etc.), kunnen hun licht komen opsteken tijdens een preview les van een cursus naar keuze. Reeds ingeschreven cursisten kunnen hieraan gratis deelnemen – voor hen is het een extra gratis les. Heeft u zich nog niet ingeschreven en twijfelt u nog een beetje? Dan kunt u komen kijken. U krijgt zo een reëel beeld van hoe het er in de les aan toe gaat. De preview lessen vinden plaats in week 36 (3 t/m 8 september) op de dag en het tijdstip waarop de cursussen normaal plaatsvinden. Voor tweewekelijkse cursussen wordt met de preview les mogelijk uitgeweken naar week 37. Voor meer informatie en aanmelden voor de preview lessen (vóór 27 augustus) kunt u terecht op www.ricknet.nl.

Met Rick in zee!

Speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar organiseert de beeldende afdeling van Rick op woensdag 5 september van 14.00 – 17.00 uur een fantastische kindermiddag met als thema ‘Met Rick in zee!’ De kinderen gaan in kleine groepjes aan de slag en ieder half uur doen ze een andere ontdekking, bijv. strandvondsten, zeekrabbels, zomerlief. In de pauze drinken ze wat en op het einde van de middag nemen ze een leuke herinnering aan deze middag mee naar huis. Op deze manier krijgen ook de kinderen een leuke impressie van hoe het er bij Rick aan toe gaat. Meer informatie is te vinden op onze website. Aanmelden voor deze gratis kindermiddag kan t/m 31 augustus. Wees er snel bij, want vol is vol.
Met Rick in the cloud!
Op woensdag 12 september organiseert de audiovisuele afdeling een leuke (gratis!) middag voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar; ‘Met Rick in the Cloud!’ Ook tijdens deze middag gaan deelnemers van 14.00 tot 17.00 uur aan de slag om elk half een nieuwe ontdekking te doen. De activiteiten staan in het teken van fotografie, film, video en photoshop. En heb je een mobiel? Neem deze dan mee! Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk vrijdag 7 september via www.ricknet.nl.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst, Videostill's en fotografie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s