Kunst-O-Foon het live Kunst en cultuurprogramma met muzikale intermezzo’s op zondag 12 augustus vanuit café – zaal De Beatrix aan het Bassin.

We kunnen weer naar buiten en gewoon lekker ‘op café’ zoals onze Zuiderburen zouden zeggen. We hebben dan ook een lekkere band ‘waar geen mens bij stil kan staan’, eigen woorden ja, maar dat had U al geraden. In ieder geval geen doorsnee coverband maar één met een eigen Suzanne  en voor haar heeft zelfs Led Zeppelin geen geheim. ‘Lock ’n Load’ staan klaar voor de aanval en wij hoeven het startsein maar te geven.

In navolging van de vorige uitzending nog meer jong talent en dat is wat gezapig Weert weer wat glans kan geven.

Was Rosanna Heuts als kind al tevreden met pen en papier nu moet er een totaal gangenstelsel aan te pas komen. Ook de Kerk is een geliefd object voor haar en sommige restauraties zijn hier zeker wel op zijn plaats.

De meesten onder ons krijgen al de kriebels bij een enkel blanco A4tje maar Geert Sapo Loijen schrikt nog niet van een complete wand van onbestemde grootte in al zijn naaktheid.  Neem maar eens een kijkje op het Rockplein bij Rick.

Roy Mingelers wereld is meer dan groots. Van tekenfilm en computergame via animatie naar mysterie met thrillerelementen. Maar vooralsnog is hij in een sprookje beland met een Koning zonder volk.

(van alle kunstenaars volgt in een volgend blog meer over hun inspiratie en toekomst dromen)

Natuurlijk de vertrouwde boekenlijst van Riya Geboers, zoals U weet te vinden op de site van Bibliocenter Weert. Met absoluut prangende ‘titels’ die U in het restant van Uw verdiende vakantie kunt gaan lezen. Het weer geeft U toch weinig beters te doen dan lekker kuschelig in de kussens te vlijen met een lekker schaaltje druiven onder de hand.

Ook wij zijn er weer bij Igor Ronckers en Anki Raemaekers en we dompelen ons graag onder in een ruimere wereld van verf en plezier. En de heren technici kunnen niet anders.

De uitzending is weer van 11.00 – 12.00 uur live op locatie in ‘De Beatrix’ en tevens te beluisteren via 107.5 FM in de ether. Ook internet zit in het pakket WeertFM met zelfs een knop voor ‘uitzending gemist’.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst, Kunst - 0 - Foon, muziek en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s