Ook in het Kunstcentrum wordt de hemel weerspiegeld in schilderijen van Yvonne Schroeten.

Op zondag 1 juli presenteert Kunstcentrum Weert een greep uit het atelier van beeldend kunstenaar Yvonne Schroeten. Er zullen schilderijen van verschillende datum en serie te zien zijn. Hiermee vormt het Kunstcentrum een soort dependance van Gemeentemuseum de Tiendschuur te Weert:  het museum brengt op dit moment een grote solotentoonstelling van de schilderijen van Yvonne Schroeten onder de titel: “Geheel de hemel weerspiegelend”.

Yvonne Schroeten (Weert, 1973) is opgeleid aandeAcademie Beeldende Kunsten Maastricht waar zij in 1995 afstudeerde. Sindsdien exposeert ze regelmatig in binnen- en buitenland. Zij werkt voornamelijkmet acrylverf, in combinatie met gemengde technieken.

De schilderijen in beide tentoonstellingen zijn te koop.

Het Kunstcentrum bevindt zich aan de IJzerenmanweg , ingang De Lichtenberg, en is zondag 1 juli open van 13 tot 17 uur. Yvonne is zelf aanwezig en de toegang is gratis.

Haar tentoonstelling in de Tiendschuur is op alle dagen (behalve maandag) open  van 14 tot 17 uur en loopt tot 16 september. Voor meer informatie: www.yvonneschroeten.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s