Geef vader een natuurbeleving cadeau!

Excursie met peelpicknick bij buitencentrum De Pelen

Zet vader met Vaderdag in het zonnetje en trakteer hem – en jezelf – op een actieve ontdektocht in De Groote Peel. Na afloop samen lekker picknicken op de grote picknickweide bij buitencentrum De Pelen. Deze Vaderdagbeleving start op zondag 17 juni om 11.00 uur bij de balie van het buitencentrum aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 12,50 voor volwassenen en € 10,- per kind, inclusief een gevulde picknicktas.  Opgave vooraf is gewenst op: 0495 – 641 497.

Er zijn veel manieren om vader te verrassen op Vaderdag. Samen op ontdektocht gaan in De Groote Peel en vervolgens gezellig picknicken is een cadeau waar de hele familie van kan meegenieten. De wandeling staat onder begeleiding van een Peelgids van Staatsbosbeheer. De deelnemers gaan onder andere waterdieren scheppen, een takkenwal maken, kleine beestjes zoeken en nog veel meer. De afstand die gelopen wordt is niet lang en de route is ook geschikt voor jonge kinderen en/of buggy’s.

De excursie duurt ongeveer 1,5 uur, maar het genieten duurt nog langer. Na afloop staat er namelijk een tas met broodjes en drinken klaar bij de balie van het buitencentrum De Pelen. Hiermee kunnen de deelnemers op de picknick- en speelweide van het buitencentrum terecht. Dubbel genieten dus!

Buitencentrum De Pelen (Mijl op Zeven)

Het Buitencentrum De Pelen (Mijl op Zeven) aan de Moostdijk 15 te Ospel is de toegangspoort tot het Nationaal Park De Groote Peel. Hier starten alle activiteiten. Het Buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie, een compleet activiteitenoverzicht en een routebeschrijving: www.staatsbosbeheer.nl of www.np-degrootepeel.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s