Wat er ook gebeurt…. Je hoort het op WeertFM. Open deuren voor iedere radioliefhebber dit weekend.

Zaterdag 2 juni 2012 en zondag 3 juni 2012 open deur dagen bij WeertFM

Neem een kijkje in de keuken van jouw lokale omroep!

Op zaterdag 2 juni 2012 en zondag 3 juni zet WeertFM de deuren wagenwijd open voor kijkers en luisteraars. Op deze dagen kan iedereen zelf zien en horen hoe en vooral wie bij de lokale omroep programma’s maakt. De open dagen zijn de start van de Week van de Lokale Omroep. Een hele week lang wordt in heel Nederland aandacht besteed aan het werk van de lokale omroep. WeertFM doet daar uiteraard aan mee!

Alle informatie over de open deur dagen is te vinden op http://www.weertfm.nl.

WeertFM maakt al 28 jaar radio programma’s die dichtbij de mensen in Weert en Nederweert staan. Dat wordt gewaardeerd door onze kijkers en luisteraars. Daarom vinden wij het hoog tijd om eens te laten zien hoe wij die programma’s maken.

Op  zaterdag 2 juni en zondag 3 juni is iedereen welkom in de radiostudio vanaf 11.00 tot 15.00 uur. De studio is te vinden aan de Wilhelminasingel 252 in Weert boven de Bieb.

Tijdens de open deur dagen verzorgen de medewerkers van WeertFM vanaf 11.00 uur verschillende radioprogramma’s dat van zeer dichtbij te bekijken is.

Er zijn natuurlijk ook rondleidingen door de studio.

De open deur dagen bij WeertFM zijn de start van de landelijke Week van de Lokale Omroep van zaterdag 2 juni t/m vrijdag 8 juni 2012. Meer informatie over de Week van de Lokale Omroep is te vinden op www.delokaleomroep.nl

WeertFM

WeertFM is het radio-kanaal van Stichting Streekomroep Weert, opgericht in juni 1984.
Naast de radio onder de naam WeertFM, heeft de publieke omroepstichting ook een kabelkrant voor de gemeenten Weert en Nederweert. Ook is WeertFM natuurlijk te vinden op internet.
Alle taken binnen de organisatie worden uitgevoerd door in totaal 40 vrijwilligers.

Naast de horizontale programmering overdag worden themaprogramma’s uitgezonden in de avonden en tijdens het weekeinde.

Naast alle informatie op de website www.weertfm.nl kan WeertFM ook gevolgd worden op de sociale media. WeertFM is 24 uur per dag te ontvangen via de kabel in Weert op 87.5 FM en Nederweert op 94.4 FM en natuurlijk op het werk en in de auto via FM op 107.5 Mhz. Bovendien is WeertFM wereldwijd te beluisteren op internet via www.weertfm.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s