Stadstriathlon Weert een schouwspel van kleur, ritme en dynamiek.

De dag begon enigszins grauw met hier en daar een druppel maar de temperatuur was meteen aangenaam.

Tot in de avond bleef dat ook zo met een aangename zon. Dit maakte het gehele schouwspel tot een feest. De kleuren en ritmes zijn voor een niet insinder nauwelijks te doorgronden maar het beeld is zondermeer prachtig.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dat sport een groot onderdeel uitmaakt van onze cultuur is natuurlijk onbestreden, maar dat het met de huidige attributen een kleurijke uitstraling geeft is alleen in deze omvang kenbaar.

Voor de toeschouwer is het wel moeilijk te volgen want ogenschijnlijk loopt alles door elkaar en de routes wijzigen ook de hele dag door. Dus wat dat betreft is het moeilijk  om de ritmes te koppelen aan wetenschap.

Maar het geheel heeft een vrolijke uitstraling en je ziet ongekend veel mensen langskomen. De een op zijn gemakje en de ander ploegend als een werkpaard. Alleen daarvoor is het al een uurtje van je  tijd waard.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s