Een knallend begin van theaterseizoen 2012-2013, Munttheater in Weert.

Klanten die al 2 uur voor de deur van het Munttheater staan om kaartjes voor hun favoriete voorstelling te bemachtigen.

Na een spetterende seizoenspresentatie op maandag 14 mei is de vrije verkoop op maandag 21 mei om 10 uur ’s morgens van start gegaan. Op de facebookpagina en de website van het Munttheater is een youtubefilmpje geplaatst met een sfeerimpressie van deze avond. Op deze manier ben je er toch een beetje bij geweest. Het nieuwe programmaboekje is digitaal te bekijken op de website en verkrijgbaar aan de uitbalie.

Het programma 2012-2013 is erg afwisselend met bekende namen en regionale voorstellingen. Voor de muziekliefhebbers spelen er voorstellingen van Frans Bauer, Woodstock, de Top 2000 Live en onze eigen Joss Mennen en Vrînde. Ook de cabaretliefhebbers kunnen hun hart ophalen dit seizoen. Voorstellingen van Javier Guzman, Sara Kroos en Veldhuis en Kemper zijn in het Munttheater te zien. Verder zijn er bekende voorstellingen te zien voor de jeugdige bezoekers zoals de Griezelbus, Bobo en Nijntje!

Youp van ’t Hek en Huub Stapel waren na enkele uren uitverkocht. Verder zijn de voorstellingen van Guido Weijers en Richard Groenendijk op enkele plaatsen na bijna vol. Kaarten voor Youp van ’t Hek zijn nog wel verkrijgen in Schouwburg Venray. Daar is hij te zien op 18 en 19 februari 2013.  Kaarten voor alle overige voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch en aan de uitbalie.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s