Nieuwe theaterprogramma Munttheater op magische wijze gepresenteerd en programma week 20.

Weert – Op maandag 14 mei is in het Munttheater het theaterprogramma voor het seizoen 2012-2013 gepresenteerd aan het publiek. De presentatie was in handen van Joes Boonen, bekend van het programma Limburg Vandaag op TV Limburg.

Preview
Ieder jaar presenteert het Munttheater haar programma voor het nieuwe theaterseizoen aan haar abonnementhouders. Zo ook dit jaar. Honderden trouwe theaterbezoekers kwamen richting het Munttheater om de magische Preview bij te wonen. Bij aankomst werden ze op muzikale wijze welkom geheten door de band Mama Roux. Zij gaven vooraf en tijdens de presentatie een muzikaal voorproefje uit theaterconcert Groener Gras dat in het nieuwe seizoen te zien is. Ook andere artiesten werden tevoorschijn getoverd en gaven het publiek een unieke sneak preview van wat er volgend jaar allemaal gaat komen. Zo toverde Servé Hermans Joes Boonen weg net als in zijn toneelstuk De Illusionist. Joss Mennen vertelde kort over zijn nieuwe theaterconcert Joss Mennen & Vrînde en verzorgde een spetterend eindoptreden met zijn voltallige band.  Het Wokmuziektheater liet een stukje zien uit hun uitvoering van de opera Carmen. De voorstelling werd van de nodige kritiek voorzien door de twee oude Muppets Statler en Waldorf, uit de Muppetshow Avenue Q.

Brochure
Aan het einde van de Preview werd de brochure voor 2012-2013 op feestelijke wijze onthuld. Het eerste exemplaar werd door directeur Brigitte van Eck uitgereikt aan de wethouder van cultuur de heer Coolen. Na afloop werd er in de foyer al driftig besteld.

Reserveer uw kaarten voor het nieuwe theaterseizoen!

Op maandag 21 mei start om 10.00 uur de vrije verkoop via de website en de Uitbalie. Brochures zijn verkrijgbaar bij het theater tijdens reguliere openingstijden.
Voor meer informatie kijkt u op www.munttheater.nl.

Programma Munttheater week 20

Toneel | Mama!
Annick Boer, Mary-Lou van Steenis, Esther Roord & Margo Dames
Mama!, een komedie over het moederschap. Vier topactrices maken van Mama! een lange schaterlach die wordt afgewisseld met zang en momenten van ontroering. Mama! gaat over ochtendmisselijkheid, pijnlijke tepels en blubberbuiken en nachten die wreed worden verstoord door babygehuil. Maar Mama! gaat ook over improvisatietalent en verliefd zijn op je eigen kind.
Zaterdag 19 mei | 20:15 uur | € 25,50

Jeugd 0+ | Baby Zingen
Marijk Greweldinger en Edward Berden
Voor de eerste keer met je vader en je moeder naar het theater. Een klein concert voor baby’tjes van 3 tot 9 maanden. Liedjes waarin jouw naam genoemd wordt. De liedjes gaan over een boterham met iets lekkers, de appel en mama Pit. De liedjes worden voor de allerkleinsten gezongen samen met de papa’s en mama’s en na afloop krijgen ze de teksten mee naar huis.
Zondag 20 mei | 11:00 en 13:00 uur | Volwassenen € 7,00 kinderen gratis

Toneel | Wie is er bang voor Virginia Woolf?
Linda van Dyck, Victor Löw, Eva van de Wijdeven en Mohammed Azaay
De  toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf van Edward Albee die 50 jaar geleden op Broadway in première ging, is subtiel gemoderniseerd. Een stel die elkaar helemaal kapot maakt met alleen woorden. Linda van Dyck en Victor Löw spelen in deze jubileumuitvoering George en Martha. Een koppel dat voor het oog en oor van hun vrienden alles op tafel gooit over hun slechte huwelijk.  Vooral Linda van Dyck steelt de show in dit tijdloze stuk met haar representatie van Martha. Met haar geloofwaardige interpretatie van de rol zijn zelfs de verschrikkelijke acties tegen haar man haar niet kwalijk te nemen.
Dinsdag 22 mei | 20:15 uur | € 28,50 | Inleiding om 19:30 uur

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s