Moederdag, pannenkoekendag bij De Eynderhoof te Nederweert-eind.

Het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof is een openluchtmuseum in Nederweert-Eind. Eynderhoof heeft als doel het leven in de peelregio rond 1900 te tonen. Alle oude ambachten uit de vorige eeuw kunt u terug zien in het mooie Eynderhoof. Vele vrijwilligers werken met veel liefde en plezier mee aan dit mooie plaatje. Of het nu gaat om het smeden, vlechten, zagen, bakken en nog zoveel meer; alles is terug te zien, ruiken en horen in Eynderhoof aan het Milderspaat in Nederweert-Eind. Laat oude tijden herleven en neem een kijkje in de keuken van toen!

Op zondag 13 mei is het weer pannenkoekendag bij Eynderhoof! Vanaf 13.00 uur gaan de bakkers aan de slag en kunt u genieten van al het lekkers dat Eynderhoof, aan het Milderspaat te Nederweert-Eind, te bieden heeft.

Deze pannenkoekendag is voor het hele gezin. De bakgroep van het museum bakt deze dag de ouderwetse pannenkoek met “eine gooie herst”. Met stroop en brood zoals het vroegere streekproduct uit de Peel gemaakt werd. Naast deze lekkernij en natuurlijk alle oude ambachten hebben we deze dag op de terrassen Life muziek.

Natuurlijk mag u ook de tentoonstelling de kleerkast niet missen, dus kom deze dag genieten van alles dat Eynderhoof te bieden heeft.

Milderspaat 1, Nederweert-Eind

Entree volwassen € 5.- kind € 2.- .

(de pannenkoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen)

Voor meer informatie; www.deheerlijkepeel.nl of www.eynderhoof.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s