Geef moeder een natuurbeleving cadeau!

Excursie met peelpicknick bij buitencentrum De Pelen.

Zet moeder met Moederdag in het zonnetje en trakteer haar – en jezelf – op een actieve ontdektocht in het Nationaal Park De Groote Peel. Na afloop samen lekker picknicken op de grote picknickweide bij het buitencentrum. Als dat geen verrassing is! Deze moederdagbeleving start op zondag 13 mei om 11.00 uur bij de balie van het buitencentrum De Pelen (Mijl op Zeven) aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 12,50 voor volwassenen en € 10,- per kind en dat is inclusief een goed gevulde picknicktas.  Opgave vooraf is gewenst op telefoonnummer: 0495 – 641 497.

Er zijn veel manieren om moeder te verrassen op Moederdag. Samen op ontdektocht gaan en vervolgens gezellig picknicken in de natuur is een cadeau waar de hele familie van kan meegenieten. Eerst  wordt er een korte wandeling gemaakt in het Nationaal Park De Groote Peel. Een  Peelgids van Staatsbosbeheer begeleidt de excursie en laat de deelnemers kennis maken met de creatieve kanten van de natuur. Hierbij worden ook de zintuigen geprikkeld. Door het uitvoeren van een aantal speelse en creatieve opdrachten ontdek je de natuur op een verrassende manier. De afstand die gelopen wordt is niet lang en ook geschikt voor jonge kinderen en/of buggy’s.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, maar het genieten duurt nog langer. Na afloop staat er namelijk een tas met broodjes en drinken klaar bij de balie van het buitencentrum De Pelen. Hiermee kunnen de deelnemers op de picknick- en speelweide van het buitencentrum terecht. Dubbel genieten dus!

Buitencentrum De Pelen (Mijl op Zeven)

Het Buitencentrum De Pelen (Mijl op Zeven) aan de Moostdijk 15 te Ospel is de toegangspoort tot het Nationaal Park De Groote Peel. Hier starten alle activiteiten. Het Buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie, een compleet activiteitenoverzicht en een routebeschrijving: www.staatsbosbeheer.nl of www.np-degrootepeel.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s