Weerter Portret al bevolkt door 50 mensen bij ons in Weert.

Het schiet al aardig op en als U onderdeel uit wilt maken van dit Portret dan zult U toch snel richting Beekstraat 68, entrum van Weert moeten gaan. De eerstvolgende schilderdag is op bevrijdingsdag 5 mei a.s. tussen 13.00 en 17.00 uur. Er is nog genoeg meer te doen in onze binnenstad in het kader van de Oranjeweek en tussendoor kunt U lekker even uitrusten onderwijl U poseert voor de cursisten van Rick onder leiding van Johannie van Tuel.

Hierbij  een presentatie van het werk tot dusver van de schilderdagen afgelopen woensdag en zondag. Er is nu al een doek vol en dit wordt dit weekend verder afgewerkt om maandag te vertrekken naar Galerie Rick aan het Collegeplein.

Er hebben tot nog toe 50 mensen live geposeerd en er zijn twee mensen van foto geschilderd – cameraman Weert TV en zusters Birittinessen-.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Weerter Portret al bevolkt door 50 mensen bij ons in Weert.

  1. Hoi Anki,
    Was het helemaal vergeten! Te veel aan het genieten van het mooie weer. Ik ga vanmiddag even kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s