Dutch Caribean Feest in historisch decor ondergedompeld met bezoek van onze Stadschutte Sinte Catharina 1480.

Een impressie van het Dutch Caribbean Feest op het Bassin laat zien dat Koninginnedag niet alleen tussen spulletjes doorgebracht is.

We hebben dan ook erg geboft met het weer en het enthousiasme van talloze mensen. Weert was nog nooit zo vroeg paraat met Koninginnedag en de sfeer was buitengewoon goed.

Deze diashow vereist JavaScript.

Iedereen was in voor een praatje en de mensen wilden zich gewoon amuseren,  niet zo gek als je de gewoonlijke misère eens van je af wil schudden. En dat laat zich ook blijken uit de opnames van het feest. Salsa Club Weert stond garant voor een aantal workshops en zelfs de beginners werden met allure over de streep getrokken.

Alhoewel de schutters van Gilde Weerter Stadsschutte Sinte Catharina 1480 hadden teveel andere zaken in handen om ook een dansje te wagen. Deze hadden bovendien net hun officiële programma achter de rug. Onze Weerter gehuldigden mogen onder hun supervisie namelijk de tradiotionele schoten lossen bij het Stadhuis. En dan is even uitrusten met een drankje natuurlijk ook aanlokkelijk.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s