Bij ons aan het Bassin en de Weerter Haven is op 5 mei een klein Lente spektakel met Oldtimervoertuigen.

Even kunnen we ons in vroeger tijden wanen met al die blinkende ‘helige koeien’ om ons heen. De Oldtimervrienden sparen dan ook geen enkele moeite om hun paradepaardjes glanzend voor de gevel te krijgen. En wat spannender is; voor een luttel bedrag kun je je even zelf ‘de koning te rijk’ voelen. De voertuigen staan paraat voor een kleine praaltocht langs onze Weerter Singels.

Voor eigenaren van klassieke voertuigen zoals bromfietsen, fietsen, motoren, en auto’s is het op onze nationale bevrijdingsdag een uitgekiende kans om te pronken en te pralen. En om kennis uit te wisselen met mede passie genoten. Voor de kijker en ‘stille hoper op een ritje’ de kans om eindelijk eens in zo’n prachtstuk rond te rijden.

Het is misschien een ultieme wens maar ook klassieke boten zijn welkom in onze Weerter passantenhaven of aangrenzende Zuidwillemsvaart.

Toegang en deelname zijn geheel gratis en vrijblijvend. Aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht want daar zijn horecaondernemers voor en de deelnemers die hun voertuigen ter beschikking stellen voor dit vrolijke schouwspel mogen rekenen op een ruimhartig maal.

De locatie is uniek gelegen aan het Bassin, de Poort van Limburg, Datum: zaterdag 5 mei, Aanvang: 11.00 uur tot +/- 20.00 uur.

Welkom zijn alle voertuigen van voor 1975, en bijzondere auto’s. En daarnaast natuurlijk al die enthousiastelingen die willen, kijken, praten en rijden.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s