Wethouder Harry Coolen toont zich als voorbeeldig model voor het ‘Weerter Portret’.

Natuurlijk is het niet zo vreemd dat je als Wethouder Cultuur en Welzijn als eerste aan mag treden om vereeuwigd te worden voor een groots portret van Weert.

Verbinding is de leidraad en een ieder die straks in het gezelschap van Harry wil verkeren kan dit met een half uurtje vrije tijd inlossen. Model staan is iets anders dan je voor een snapshot lenen en dat is dan ook vreemd om te aanschouwen. Het model krijgt dan toch iets ‘voornaams’ over zich, ‘je op je Paasbest tonen’ zegt men wel eens.

Hierbij dan ook een reportage van Harry ‘op zijn best’. Harry heeft trouwens ook als eerste kleur mogen geven aan de aftrap van het grote geheel.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wilt U ook onderdeel zijn van dit portret, bezoek dan Beekstraat 68 op een van de volgende dagen 2, 5, 6, 12, 13, 19, en 20 mei: op de donderdagen tussen 18.00 en 21.00 uur en de zater- en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur. Het totale werk zal geschilderd worden met acrylverf of met krijt op doek en uiteindelijk zo’n 10 meter lang worden.

En nu maar hopen dat er in het nieuwe Stadhuis een muur te vinden zal zijn die hier recht aan doet. Alhoewel, misschien kunnen ze het Stadhuis eromheen bouwen.

Nog tijd genoeg dunkt mij om dit voor elkaar te krijgen.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s