Programma Munttheater te Weert voor week 13.

Uit de regio | Philips van Horne Muziekgala
Het Van Horne Muziekgala is een jaarlijks terugkerende muzikale presentatie van talentvolle leerlingen van het Philips van Horne. Er wordt op hoog niveau gedanst en gemusiceerd. Alle muziekstijlen zijn vertegenwoordigd en meer dan 175 leerlingen werken mee aan deze productie. Vanwege de grote belangstelling zijn er ook dit jaar weer drie voorstellingen.
Dinsdag 27 t/m donderdag 29 maart | 19:30 uur | € 10,00

Theaterconcert | Motownhead: The Soultrip Express
The Soultrip Express neemt u mee op een wervelende en muzikale reis door de geschiedenis van de Amerikaanse soulmuziek. In deze theatershow passeren rhythm, gospel en soul in hun verschillende ontwikkelingsstadia de revue. Authentiek vertolkt door soulbrother Brandon Delagraentiss (USA), de legendarische zanger Mr. Eddie Taylor en stralend middelpunt Joyce Stevens. The Soultrip Express Crew, bestaande uit de spetterende 5-koppige blazersectie en funky swingende ritmesectie van de gerenommeerde soulformatie MotownHead, begeleidt deze vocalisten op hun reis door de rijke Amerikaanse soulgeschiedenis.
Zaterdag 31 maart | 20:15 uur | € 24,50 | Laatste kaarten

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, muziek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s