11 x 11 x 11 Alaaf in het Munttheater in beeld.

De kunstenaars van de ateliers van Daelzicht mochten als eersten hun eigen werk in de foyer van het Munttheater bewonderen. Met open armen en een hartelijk woord werden ze ontvangen door wethouder Harrie Coolen en directeur Brigitte van Eck.

Bijzonder trots en net zo blijmoedig als hun werk gingen ze in gesprek met Harrie Coolen, die zich weer als voormalig leraar profileerde in zijn performance. Het ging hem bijzonder goed af en hij maakte dan ook menig grapje deze middag met de belofte na afloop van de expositie ook nog een werk te zullen kopen.

De expositie loopt nog tot 11 maart en is te bezoeken tijdens reguliere openingstijden van de Uitbalie van dinsdag t/m vrijdag van 12.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 11 x 11 x 11 Alaaf in het Munttheater in beeld.

  1. Ankie zegt:

    En wanneer kunnen we jouw werk daar bewonderen? Ze hebben genoeg aankondigingsschermen hangen… tijd voor een video zou ik zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s