Het volgend cultureel café is op 8 januari 2012 voor nu de allerbeste culturele wensen en een mooie afsluiting van 2011.

Uiteraard nog meer kunst- en cultuurgenot in 2012 toegewenst en dat moet lukken, want volgens mij is de gehele sector in hoogste paraatheid gebracht.

Na ons vorig cultureel café zijn we tot de slotsom gekomen dat er enige aanpassing vereist is. En dan met name in tijd en de invulling van onze uitzending.

Dat is voor de komende uitzending en cultureel café op 8 januari reeds gestalte gegeven. We zijn dan ook erg blij met feed back om onze uitzendingen en het cultureel café verder te perfectioneren.

Hebt U Ideeën of bemerkingen, wilt U graag een onderwerp in de picture. Mail me op araemaekers@home.nl en ik kijk hoe wij hierin een betekenis kunnen hebben.

De Uitzending van 8 januari is vanouds van 11.00 tot 12.00 uur, dit keer live vanuit café zaal De Beatrix met het thema smaak en te ontvangen via Weert FM 107.5 in de ether.

In het cultureel café aansluitend van 12.00 tot 14.00 uur kunt U deze keer echte ‘doe dingen’ meemaken.

Een workshop ‘slow coffee’ door Lieke Hanssen van Fascino Coffee; ‘Ja aaa…, verschillende manieren van koffiezetten geven overduidelijk andere smaakjes’.

Alles over het decoreren van taarten en niet alleen dat, ze zijn ook nog allergeenvrij te maken. Lactose, gluten, notenallergie etc. Anuska Prast van Sweet and Tasty beantwoordt al Uw vragen en heeft ook nog lekkers te proeven erbij.

Het smakelijk water zal zeer zeker door de columns van Paul Sterk, Riya Geboers en Piet Poell op gang gehouden worden en de muzikale omlijsting van de leerlingen van Rick zal het gehoor ook ten goede komen.

Na 14.00 uur is er natuurlijk alle gelegenheid tot Cult Talk and social talk onder een lekker drankje.

Hoop U te mogen begroeten ook namens het team Kunst – O – Foon van de uitzending via Weert FM, Igor Ronckers, Ferry Wahls en Jaap Beyleveld.

En voor Cultureel café Paul Sterk onze vaste columnist.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s