Scrooge, de kerstman, Maria, Jozef en kindje Jezus en de ijskoningin ontmoeten?

Dit kan allemaal tijdens het Eynder Winter Festijn in openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind op 26 en 27 december. Even lekker naar buiten in winterse sferen.

Het openluchtmuseum Eynderhoof is dit jaar voor de derde keer omgetoverd tot een heus sprookjesbos, Dickensdorp en de omgeving van Jeruzalem rond de geboorte van Jezus. In winterse sferen waan je je in het Dickensverhaal over Oliver Twist en Scrooge, ontmoet je de kerstman en op de achtergrond hoor je de bekende ‘Christmas Carols’. In de wereld van mysterie en mystiek zie je de boskoning, toverfiguren en dwaallichten. Je maakt kennis met onder andere de drie Koningen bij de levende kerststal.

Kortom in Fantasy-, Dickens- en Bethlehemstijl ontmoet je de kerstelfjes, deftige dames en heren in de stijl van weleer en buikdanseressen. Er zijn optredens van een poppentheater en er is een vuurspektakelshow. Diverse koren en muzikanten luisteren het geheel in kerstsfeer op. Dus erop uit vóór of na de kerstdis? Scrooge, de kerstman, Maria, Jozef en kindje Jezus en de ijskoningin ontmoeten? Kom dan naar het Eynder Winter Festijn op 26 of 27 december!

Aanvangstijden Maandag 26 december 2011: 15.00 – 20.00 uur Dinsdag 27 december 2011: 15.00 – 20.00 uur Prijzen Entreeprijs: € 5,- Kinderen van 4 tot 12 jaar: € 3,00 Kinderen t/m 3 jaar: gratis Meer informatie over het Eynder Winter Festijn vind je via www.eynderwinterfestijn.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s