Theaterconcert ‘The Tenors’ en Toneel ‘Kantje Boord’ in Munttheater Weert.

From Ireland to Italy, from pop to opera Er lijkt geen einde te komen aan het succes van de twaalf vocale helden. Ze hebben de concertwereld met hun uitmuntende vocale show van de ene op de andere dag veroverd. Ze vertolken de mooiste en beste muziek uit de 20ste en 21ste eeuw, waaronder Ierse folk songs, opera, pop, swing en jazz; ze zijn van alle markten thuis. The Tenors hebben alles in huis om u een heerlijke avond te bezorgen: ze zijn knap, charmant en met hun Italiaanse klassieke staat van dienst bezitten ze stemmen die u kippenvel bezorgen! Sopraan Elizabeth Atkinson treedt op als gastsolist met The Tenors, zij is een van de zangeressen van de succesvolle Engelse zanggroep ‘The Sopranos’. Dinsdag 13 december | 20:15 uur | € 28,00 inclusief pauzedrankje

Toneel | Kantje Boord
Met Jon van Eerd, Vera Mann, Filip Bolluyt e.a.
Jon van Eerd werkt zich weer eens in de nesten in de gloednieuwe komedie Kantje Boord. Hij moet zich in de meest hilarische bochten wringen om de boel enigszins in het gareel te houden. Als nietsvermoedende, goudeerlijke accountant wordt Harrie Vermeulen uitgenodigd om een weekendje mee te varen op het jacht van zijn baas. Harrie wordt meegesleurd in een kolderieke achtbaan waarbij hij moet laveren tussen de moordplannen van de gastvrouw, het overspel van een ijdele matroos en de louche zaakjes van zijn baas. Een doldwaze vaartocht waarbij de bulderlach over het water schalt.
Woensdag 14 december | 20:15 uur | € 29,50 inclusief pauzedrankje | Nog enkele losse plaatsen

 

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s