Kunst – O – Foon op zondag 13 november a.s. live bij café zaal ‘De Beatrix’ en Weert FM 107.5.

De uitzending en tevens 1e uur van het cultureel café is als vanouds tussen 11.00 en 12.00 uur live op Weert FM en te bezoeken op locatie. Deze keer vanuit ‘De Beatrix’.

Het cultureel café vanaf 13.00 op dezelfde locatie met een mini concert van Harold K en Roos Visser onder begeleiding van Wim Meusen op gitaar en Timo Geijzen op keyboard en misschien Noah Schaefer op contrabas .

Literaire interventies van Paul Sterk zullen de middag versterken en ons allen onderdompelen in een middag vol proza en zang.

Bob Luijks kan wellicht wat geheimen verklappen van zijn bevlogen natuur fotografie en er is volop tijd om gezellig met elkaar te kletsen.

We hebben echte koffie van Fascino coffee onze enige echte Weerter koffiebrander. Met Lieke Hansen kunt U uitgebreid praten over Slow coffee een nieuwe manier van proeven en het zetten van koffie. Zie ook http://www.fascino-coffee.net/

De koffie wordt geserveerd uit een heuse rijdende espressobar. Bernard Marks komt overal terecht met dit koffiezettend wonder op wielen. Zie ook www.burniebeans.nl

De koffie wordt deels gesponsord, dus nu een heerlijk ‘bakkie’ tegen lage prijs met hoge
kwaliteit. En ook nog uit onze eigen stad Weert.

De uitzending is live op Weert FM 107.5 in de ether, wordt om 19.00 uur herhaald en is altijd nog te vinden onder ‘uitzending gemist’ op onze site www.weertfm.nl

Volgende uitzending en cultureel café op 11 december a.s. met ‘de aantrekkelijke stad’. Locatie is een verrassing maar wordt tijdig bekend gemaakt.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst, Kunst - 0 - Foon, muziek en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s