Aanmelden festival5l!ve 2012, welke bands hebben er zin in.

Speel jij zelf, of ken je iemand die in een band speelt, welke nog opzoek is naar een uniek festival om op te treden? Dit is jullie kans! Sinds deze week is het weer mogelijk om jouw band aan te melden voor festival 5L!VE 2012. Festival 5L!VE is een festival dat jaarlijks plaatsvindt in het voorjaar. In 2012 zal festival 5L!VE plaatsvinden op 24 maart 2012 (onder voorbehoud).

Alle informatie over dit festival en het aanmeldingsformulier is te vinden op onze compleet vernieuwde website: www.festival5live.nl. Op deze website staan onder het kopje ‘Media’ ook drie filmpjes uit de categorie ‘The Making of’. In deze filmpjes komen zowel deelnemende bands, crewleden en de organisatie aan het woord.

De inschrijftermijn loopt tot 1 december. Uit alle aanmeldingen zal de organisatie een (voor)selectie maken. Vragen kunnen per e-mail gesteld worden via s.thiessen@limburglive.nl.

Met vriendelijke groet,

Stevie Thiessen
Stichting LimburgLive

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s