Alles in bedrijf dag bij Eynderhoof.

Op zondag 30 oktober a.s. kunt u genieten van alle ambachten bij Eynderhoof. Deze dag is de laatste dag dat u dit jaar van de oude ambachten kunt genieten. Vanaf 13.00 uur zijn onze ambachtslieden aan het Milderspaat in Nederweert-Eind weer druk in de weer en vertellen zij u graag alles over “grootmoederstijd”.

Op zondag 23 oktober vanaf 13.00 uur is het openluchtmuseum Eynderhoof geopend en worden alle ambachten nog eens in de schijnwerper gezet. Dus heeft u altijd al willen weten hoe de vlechters werken, de smid smeed en de zagers zagen dan heeft u deze middag de gelegenheid om deze ambachten live te aanschouwen. Onder het genot van een kopje koffie met vlaai kunt u ook genieten van de kinderen die aan het spelen zijn met speelgoed en spelletjes van toen.

Na deze zondag gaan wij met zijn allen aan de gang voor het Eynder Winterfestijn een evenement waar u zeker geweest moet zijn. Op 2e en “3e”Kerstdag kunt u vanaf 15.00 uur genieten van Dickens, Balthazar, Kindeke Jezus, sprookjes en nog zoveel meer. Dus zet alvast in uw agenda 26 en 27 december a.s. HET EYNDER WINTERFESTIJN!

Zorg dat u erbij bent, bij Eynderhoof!

U vindt ons op het milderspaat in Nederweert-Eind

Entree:  Volwassenen € 5,- en kinderen tot en met 12 € 2,-.

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof
Milderspaat 1
6034 PL Eind (gemeente Nederweert)
informatienummer: 0495-460655
boekingen: 0495-626421

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s