Toch leuk dat ze je weten te vinden op internet, Dawnlight een community.

De oorsprong van Dawnlight

Het was meer dan 10 jaar geleden. Twee vrienden van een jaar of 15 begaven zich in het wereldje van het striptekenen. Ze waren hun eigen tekentechniek aan het verbeteren door te kijken naar elkaars tekeningen en elkaar te helpen.
Op het internet zaten ze op een forum waar tekenaars groepen vormden om zo gezamenlijk een stripverhalenbundel uit te geven. Dat wilden zij ook wel! Ze waren maar aan het tekenen en tekenen. Ze lieten hun tekeningen op het forum zien in de hoop reacties van anderen te krijgen om zo nog beter te worden. Die kregen ze ook wel. De tekenaars die in de groepen zaten reageerden alleen niet zo actief meer. Waarschijnlijk waren die vooral bezig om zich gezamenlijk te ontwikkelen binnen de groepen zelf. Er was niet meer tussen te komen.

Zo begint ‘the story of’ en

De website bestaat uit een blog en een forum. Op de weblog houden we je op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de website zelf. Ook zijn er op termijn mogelijkheden om bijvoorbeeld een wekelijkse column of webcomic te plaatsen.

Het forum is er voor iedereen. Je kan er je tekeningen, foto’s, verhalen en andere zaken kwijt. Op de weblog kan je zien wat de laatste berichten op het forum zijn geweest. Ook kunnen we op de weblog een topic uit het forum extra aandacht geven.

En ze hebben een nieuwe rubriek waar ik de spits mocht afbijten, ik voel me natuurlijk zeer vereerd.

Wat is trigger in jouw leven! Bij mij is het chaos en patroon, meer willekeur dan wijsheid.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s