Activiteitenagenda voor Kunst – O – Foon voor oktober en november.

Minderbroeders Franciscanen en het Erfgoedcluster Weert nodigen u van harte uit voor de opening van de exposities: Weg van Weert! Weertenaren als bekende Nederlanders en 550 Jaar Franciscanen op zaterdag 15 oktober om 14.00 uur in de Paterskerk, Biest 43 te Weert. De exposities worden om 14.30 uur officieel geopend door staatssecretaris mr. drs. Frans Weekers.

Fossielen- en stenenzoekmiddag bij Natuur- en Milieucentrum ‘De Ijzeren Man’ op zondag 16 oktober van 13.00 tot 17.00 uur.

Wijn- en kunstveiling van Heijckers Art en Wijnhuis Beaugrim op zondag 30 oktober in de Businesslounge van eredivisie basketbalteam BSW van 15.00 tot 20.00 uur.

Ook op zondag 30 oktober de opening van de tentoonstelling van Mies Grijmans en Jan van Riet in Galerie Weert aan de Biest 76.

Noteer alvast in de agenda Weert Swingt op vrijdag 4 november in een groot aantal cafés in de Weerter binnenstad. Programma volgt op de site van http://www.weertswingt.nl/

En zeker noteren het eerste cultureel café ‘Kunst – O – Foon’ op zondag 13 november aansluitend aan onze uitzending met een mini concert van Harold Koninckx, gasten Roos Visser, Paul Sterk en Bob Luijcks.

Ook weer bij ‘De Beatrix’.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel, Kunst en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s