Young Forever bezoekt Eynderhoof.

Op zondag 28 augustus bezoekt zangroep/koor Young Forever Openlucht Museum Eynderhoof in Nederweert – Eind. Deze dag staat alles in het museum in het teken van verhalen, toneel en optredens. Natuurlijk waar muziek in zit. Vanaf 13.00 uur is Eynderhoof aan het Milderspaat in Nederweert-Eind geopend en komen u de klanken van de mooie muziek tegemoet. Daarnaast komen er verschillende vertellers die verhalen uit de vroegere tijd vertellen.

Young Forever

Young Forever uit Nederweert-Eind is opgericht in 1995 en bestaat momenteel uit 45 leden.

De zanggroep staat onder leiding van Ilse Geelen, en de muzikale begeleiding is in handen van Nico Milczarek. Het repetoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige muziek. Daarnaast zingen ze ook graag in het dialect.

Het koor neemt deel aan concerten en enkele keren per jaar verzorgen ze optreden in de kerk, niet alleen in Nederweert-Eind, maar ook in de omringende dorpen.

In oktober 2009 heeft Young Forever als koor meegedaan aan Eind Swingt, een promsconcert met harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind en diverse solo artiesten, onder andere uit het eigen koor. Afgelopen juni hebben ze met de harmonie een zomerconcert verzorgd.

Tijdens het winterfestijn op Eynderhoof  in december 2009 en 2010 was Young Forever  aanwezig in Charles Dickens stijl om daar het kerstrepertoire ten gehore te brengen.

Ook is er in 2010, vanwege het 15 jarig bestaan, een CD opgenomen met kerstliederen.

Er kan dus met gerust hart gezegd worden dat Young Forever een koor is waar veel muziek in zit.

In Eynderhoof kunt u op 28 augustus 2011 komen luisteren naar oude én nieuw ingestudeerde nummers van het koor. U bent van harte welkom.

Eynderhoof is deze dag het podium voor allerlei optredens, dus schuif aan en proef de sfeer van grootmoederstijd.

Entree volwassen € 5.- kind € 2.-

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s