SOUND, de oorsprong, de mens, de maker en het kind.

Afgelopen zaterdag heb ik SOUND bezocht, een interactief instrumentarium van 12 meter doorsnee in een van de Alphonse Boostenzalen te Weert.

SOUND de oorsprong en de wederopbouw.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

‘Gelukkig hadden we alles genummerd’, een niet onterechte opmerking van Rob Kars. Het instrumentarium heeft namelijk 25 jaar opgeslagen gelegen in een schuur. En als je dan alleen je eigen geheugen en wat tekeningen hebt, wordt het natuurlijk een immense klus.

SOUND is nog tot en met 18 september elke zaterdag- en zondagmiddag te bezoeken in een van de ‘gymzalen’ van het ‘oude’ Bisschoppelijk college te Weert.

Omdat het de laatste keer is dat het instrumentarium hier in Weert opgebouwd wordt, mag iedereen zich van harte uitleven en zich verliezen in experiment. Voor de geluidfanatici een buitenkans en voor anderen zal het niet moeilijk zijn om ‘het kind’ voor even naar buiten te laten. Een unieke kans dus om een bijzonder concert gestalte te geven en voor studenten een buitenkans om ‘oud’ geluid, digitaal te verwerken.

Natuurlijk is er een slotconcert gepland en wel op zaterdag 17 september tussen 15.00 en 16.00 uur.

Dus kom en draai een lustig rondje mee op de tonen van dit bijzonder experiment.

Advertenties

Over Anki Raemaekers at AR Tekst en Beeld.

Culturele opinie en de Kunsten. - AR Tekst en Beeld - teksten - fotografie - multi media. - Stichting Cultureel Café Weert. - Docu-story.nl - documentaire een goed instrument om een online strategie te bepalen. - Social Media Club SMC0495 - WeertFM - radioprogrammamaker Cum Laude ABKM autonome kunsten te Maastricht - experimentele video en fotografie. Persoonlijke interesse in de psychologie van onderlinge relaties.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s