Zomers kindertheater bij Mijl op Zeven

Voorstellingen in overdekt amfitheater bezoekerscentrum

Het nationaal park organiseert elke zomervakantie grappige en ontroerende kindertheatervoorstellingen in het nationaal park De Groote Peel. De voorstellingen worden gespeeld in het overdekte amfitheater van het bezoekerscentrum aan de Moostdijk 15 te Ospel. Op dinsdag 2 en dinsdag 9 augustus zijn er telkens twee voorstellingen. De aanvangstijden zijn 11.00 en 13.30 uur. Kaartjes kosten € 3,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Vooraf telefonisch reserveren is noodzakelijk op nummer: 0495 – 641 497. Wees er tijdig bij want vol = vol.

Op dinsdag 2 augustus kunnen kinderen vanaf vier jaar, samen met hun (groot)ouders genieten van de voorstelling Beestenboel van Hilbert Geerling. Tijdens deze beestachtig leuke voorstelling neemt Hilbert de toeschouwers mee naar de dierentuin. Hilbert heeft namelijk zelf een dierentuin en… Nou ja, hij heeft er nog niet echt eentje, hij WIL graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenstront tot een zebra die liever stippen wil. En iedereen weet dat verhalen, zeker als ze goed verteld worden, soms net echt kunnen zijn. En als onze fantasie dan op hol slaat….. ontsnapt er misschien wel een tijger. Een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen.

Al is het hartje zomer, op dinsdag 9 augustus speelt poppentheater De Kleine Zon de voorstelling Lentekriebels. Er gebeurt van alles op de boerderij. Bea de cavia is zwanger. En hoe vreemd het ook klinkt, het varken Jasper  en Papakraai willen allebei  de vader zijn van de kleine biggetjes van Bea. Ze maken dan ook flinke ruzie over het vermeende vaderschap. Komen de kleintjes in de stal van Jasper het varken of in het nest van papakraai? Wiebel, wiebel, wiebels ze hebben de ‘lentekriebels’. Maar gelukkig, Prins de hond en Ploes de poes komen helpen en samen met het publiek zorgen zij voor een goede afloop. Lentekriebels is een speelse, kleurrijke en eigentijdse voorstelling inspelend op de belevingswereld van kinderen en op het lentekriebelgevoel.

Reserveren

Kaartjes voor de voorstellingen kosten € 3,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vooraf telefonisch reserveren is daarom noodzakelijk op nummer: 0495 – 641 497. Gereserveerde kaarten kunnen tot 15 minuten voor de voorstelling worden afgehaald bij de balie van Staatsbosbeheer. Het bezoekerscentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel. Voor een routebeschrijving en meer informatie over de activiteiten: http://www.np-degrootepeel.nl

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in cultureel en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s