We zijn er even niet geweest maar staan weer in de startblokken voor de volgende Kunst – O – Foon.

Niet dat we de Pinksterzondag van de radio zijn weggeweest, dat niet. Maar we hadden wat anders te doen, het jaarlijks terugkerende Bambi treffen vanaf landgoed ‘De Advocaat’ is een evenement dat we als Weert FM niet kunnen missen. Mvs ‘Mike the Bike’ rekent er elk jaar weer op dat we de ochtendrit verslaan en zorgen dat er genoeg mensen tijdig langs de kant van de weg staan om de zijspanrijders met de pupillen van Stichting Pergamijn vrolijk toe te juichen.

Het was een meer dan geslaagde dag en ik heb mooie foto’s kunnen maken welke ik publiceer op AR Tekst en Beeld http://araemaekerstekstenbeeld.wordpress.com onder fotografie/ Bambie treffen 2011. Ook heb ik op de zaterdag vooraf een tochtje met fototoestel gemaakt over het landgoed. De resultaten daarvan zijn te bewonderen op hetzelfde blog fotografie/Landgoed ‘De Advocaat’. Hieronder alvast een voorproefje.

Zoals al in de aankondiging te lezen is gaan we ons nu weer op ons reguliere programma concentreren. Op zondag 10 juli valt dit ook weer samen met een groot evenement; te weten Bospop. De locatie van Kunst – O – Foon is op het moment dan ook nog niet bekend evenals de inhoud.

Maar in de aanloop zijn er natuurlijk wel al activiteiten te melden welke op handen zijn in de regio Weert.

Een vrolijke aanrader is het draaiorgelfestival en old mobielshow binnen het peeldorp ‘de Eynderhoof’ te Nederweert-eind op zondag 26 juni a.s. vanaf 13.00 uur.

Draaiorgels en alles wat er mee te maken heeft. De meeste
mensen die het “virus” van de draaiorgel te pakken hebben, hebben er een hobby die zijn weerga niet kent bij. Of het nu gaat om een speeldoos of kistdraaier; of dat papa vroeger een fluitje kon maken. Dit zijn allemaal voorbeelden waarmee het verhaal van een hobbyorgeldraaier begon. Deze zelfbouwers tonen hun
kunnen, het geduld van precisiewerk en vakmanschap. Wilt u hier meer over weten kijk dan op www.hobbydraaiorgel.nl.

Vooraf kunt U misschien nog even mee gaan ‘fladderen’ met de vlinders, tijdens een excursie in De Groote Peel. Vanaf 11.00 uur kunt U vanaf Mijl op Zeven te Ospel kunt U kennismaken met het heideblauwtje, het zwartspriet-dikkopje, het boomblauwtje en de distelvlinder. zie ook www.np-degrootepleel.nl

De tuin van Toyo is voor een goed doel in Afrika opengesteld op zondag 3 juli aan de Maaseikerweg 312 te Weert.

Over Anki Raemaekers

Autonome Kunsten ABKM 2010 cum laude experimentele video en fotografie. Kunst en media. Een kritische blik @araemaekers Cultureel Café Weert. Stichting Kunstcentrum Weert, Stichting Groen Weert, DUS Weert, politieke beweging, Oogcafe Weert.
Dit bericht werd geplaatst in Kunst - 0 - Foon en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s